dimecres, 18 de juliol del 2012

LES CONSULTES DEL DIMECRES: ALLISAR I/O RESTAURAR EL CABELL

Allisar i/o restaurar el cabell s´ha convertit en un dels serveis més solicitats als salons de perruqueria. Però, quina diferència hi ha entre un i l´altre? I quín cal triar?

ALLISAR: El tractament d´allisat és un servei per aplicar sobre cabells indisciplinats amb un elevat nivell de ris. Però també ens permet aconseguir 3 nivells diferents d´allisat:
- A.Japonés: A on reduim totalment el volum natural del cabell.
-A.Brasileny: És un allisat més suau ja que respecta certa quantitat de volum natural, tot i que també elimina l´encrespament.
-Reducció de Volum: Ens permet respectar gran part del ris natural però el cabell es manté disciplinat.

RECONSTRUIR: La KERATINA és el tractament estrella!! Però no és un procés d´allisat, en contra del que molta gent es pensa. És un restaurador que redueix l´encrespament i aporta brillantor.
És un grandíssim condicionador que aconsegueix suavitzar fins i tot els cabells més rissats.

Quín creus que necessita el teu cabell?


2 comentaris:

  1. Me agrada aquest blog/Web, sobretot perquè al darrera hi ha una empresa que mostra la seva cara, això la fa transparent i competitiva en els moments actuals que vivim.
    Molta sort i endevant !!

    ResponElimina
  2. titanium tent stakes - Titanium Technologies
    TITNAMENT. $25/£20/€10-per-1.00 mens titanium earrings · 5.00 · samsung watch 3 titanium 6.00 · titanium spork 7.00 · 8.00. Quantity. Quantity. 0. Item titanium white octane blueprint 1. TETON. 4.00. Item 2. 4.00. Quantity. titanium nitride bolt carrier group 0. Item 3. 3. 3. 3. 3.

    ResponElimina